Начало  »  За нас

За нас

 
Туристическа Агенция „ЛинТур” ООД е създадена на 06.10.2011. Както мениджментът, така и екипът на фирмата имат дългогодишен опит в сферата на приемащият и изпращащият туризъм, с добри контакти с партньори, предлагащи туристически услуги, както в България, така и в чужбина.
„ЛинТур” ООД е лицензиран туроператор и турагент с Удостоверение за регистрация № РК-01-6873, издадено от Министреството на Икономиката, Енергетиката и Туризма на Република България.
Амбицията на екипа на ТА „ЛинТур” ООД е да предостави качествен туристически продукт и перфектно обслужване на своите туристи, което е основата за изграждането на доверие между потребителите на услугата и агенцията. Доказателство за постигнати резултати в това отношение е доверието, което са ни гласували доказани външни партньори, опериращи на дестинация България – българско черноморие, планински и ски курорти, балнеокурорти, конгресен и културен туризъм, корпоративни клиенти.
ТА „ЛинТур” ООД работи с туристи от пазари ОНД, Полша, Сърбия, Гърция, Румъния, България, на които предлагаме настаняване в договорена хотелска база с конкурентни цени и условия по цялото черноморско крайбрежие, със специални оферти и намаления за ранни записвания, намаления за групи, отлични предложения за семейства с деца в курортни комплекси : Албена, Златни пясъци, Ривиера, Св. Св. Константин и Елена, Бяла, Обзор, ВС Елените, Влас, КК Слънчев бряг, Несебър, Равда, Поморие, Сарафово, Бургас, Созопол, Черноморец, Китен, Ахтопол, Царево, Синеморец.
За любителите на българските планини предлагаме летни почивки и ски ваканции през зимата в най- добрите хотели в българските планински курорти – Банско, Пампорово и Боровец, както и настаняване в балнео и спа- курортите в страната, градски хотели, екскурзионни и обиколни програми.
ТА „ЛинТур” ООД има открити офиси в гр. София, гр. Бургас, КК Слънчев бряг, КК Златни пясъци. Ние концентрираме енегрията и ресурса си за предлагане на качествени почивки и екскурзии в страната и чужбина, както на чуждестранните ни партньори и техните туристи, така и на българските граждани, които търсят туристически пакети до близки и екзотични дестинации, самолетни билети, индивидуални пътувания, хотелски резервации в България и чужбина, застраховки, коли под наем и кратки екскурзионни програми.
Екипът от високо квалифицирани и с дългогодишен опит в сферата на туризма кадри от летните офиси на ТА „ЛинТур” ООД в КК Слънчев бляг и КК Златни пясъци е на разположение на всички туристи, избрали за своята почивка дестинация българско черноморие. Разполагаме с отлично подготвени представители и екскурзоводи, които покриват обслужването на нашите туристи по всички дестинации, където имаме договорирана хотелска база и където предлагаме туристически услуги.
Екипът на ТА „ЛинТур” ООД има доказан опит в обслужването на корпоративни клиенти, организирването и провеждането на конференции, фирмени мероприятия, тийм билдинги.

Всяко Ваше бизнес пътуване или запитване за мечтана ваканция, ще срещнат нашата коректност, отзивчивост и отговорност!

Лиценз за Туроператор - Лиценз PK-01-6873
Застраховка "Отговорност на туроператора" със ЗД “ЕВРОИНС“ АД - Полица № 03700100001789
Срок на застраховката: от 02.01.19г. до 01.01.2020г.